top of page

Persoonlijk geluk traject

In 6 sessies zelfverzekerd zijn, eigen keuzes maken en gelukkig zijn met jezelf en anderen!

Jij loopt al een tijdje met de gedachten om met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan. Jij merkt dat je jezelf in de weg zit. Je bent snel(ler) uit balans door iets wat er gebeurd en reageert emotioneler. De dagen gaan over in weken, alsof het aaneenschakeling van zelfde dagen en momenten zijn. Je hebt het gevoel dat je het overzicht en de controle over je eigen leven kwijt bent.

Jij wilt iemand om mee te sparren. Jij wilt alles kunnen zeggen, zonder dat er wordt geoordeeld. Je bent op zoek naar inzichten. Inzichten in jezelf, wie jij bent, waarom je reageert en handelt zoals je doet, zodat je hier iets mee kunt. Je wilt controle over je eigen gedachten in plaats van dat ze een loopje met je nemen.

Wat jij nodig hebt is iemand die jouw klankbord is om je te spiegelen. Die jou oprechte, confronterende vragen stelt, zodat jij inzichten krijgt. Inzichten die jou helpen om dichterbij jezelf te komen. Rust te ervaren en het gevoel te krijgen dat jij in controle bent over je eigen leven. Want als je dat gevoel hebt, dan kun je loslaten.

Persoonlijk Geluk  traject

Persoonlijk ontwikkel (coach) traject

Van chaos, rennen en stress naar rust, overzicht en aandacht voor jezelf en anderen!

Eendaagse knalsessie_edited_edited_edited.png

Herken jij jou hierin

Jij wilt rust ervaren

Jij wilt energie overhouden voor leuke dingen

Jij wilt bewuste eigen keuzes maken

Jij wilt leven in plaats van geleefd worden

Jij wilt weten wat jou gelukkig maakt

Jij wilt voldoening halen uit de dag, het jaar

Jij bent een aanpakker en wilt in actie komen

Jij durft eerlijk en kritisch naar jezelf te kijken

Dan is dit Persoonlijk Geluk (coach) traject perfect voor jou! Deze 6 sessies ben ik jouw spiegel en jouw klankbord, om jou te helpen naar zelfvertrouwen, geluk en een tevreden gevoel.

p8z4zusk4ggw804s (3)_edited_edited.jpg

Een traject vanuit en voor jou

Deze traject heeft veel overeenkomsten met de eendaagse Bezem erdoor sessie. Beide trajecten zijn er voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Er is ook geen enkel traject gelijk. We gaan als eerste kijken naar wie jij bent, eventueel aangescherpt door een DISC competentie en drijfveren test. Om vervolgens te kijken waar jouw patronen en overtuigingen vandaan komen. Ja, we zullen ook naar jouw verleden kijken, niet om het tot de bodem uit te pluizen, maar om ervan te leren. Te zien dat het jou ooit heeft geholpen, maar nu niet meer dient. In dit traject liggen jouw kansen. De kans om eerlijk te zijn tegen jezelf.  De kans om te groeien en ontwikkelen. De kans om te worden wie je diep van binnen altijd al bent geweest.

Tijdens dit traject zullen we sessies hebben bij mij op kantoor, wandelsessies, actieve oefeningen doen en krijg je afhankelijk van jouw verhaal huiswerkopdrachten mee die passen bij jou als persoon en waar jij energie uit haalt. Veel mensen zijn visueel ingesteld en wat is er mooier dan wanneer jij aan het eind van jouw ontwikkeltraject iets tastbaars hebt om naar te kijken, naar de groei die je hebt meegemaakt en alles wat het voor jou symboliseert. Durf jij het aan?
 

Jij wilt energie overhouden voor leuke dingen

Jij wilt weten wat jou gelukkig maakt

Na dit traject

Ken jij jouw eigen grenzen en bewaakt ze

Jij voelt je de hele dag door energiek

Jij maakt jouw eigen keuzes en voelt je daar zelfverzekerd over

Jij beheert jouw eigen tijd en hebt overzicht

Jij voelt je in balans, rustig en gelukkig

Voel jij je als herboren. Jij hebt een belangrijke plek op deze wereld!

Zet jij de eerste stap in jouw eigen persoonlijke groei en ontwikkeling?!

Waar wacht je nog op?

Hoe fijn is het als jij je zelfverzekerd voelt. Je eigen keuzes maakt en controle hebt over jou eigen tijd. Zodat jij je energiek en gelukkig voelt. En dat in maar 6 gesprekken. Woon je in (de buurt van) Meppel? Dan kunnen we fysiek bij mij op kantoor afspreken, of al wandelend door een van de mooie natuurgebieden gaan. Als afstand ingewikkelder is kunnen we uiteraard online afspreken. Aan jou de keus.

Ik heb de coaching van Marianne als zeer prettig ervaren en heb er erg veel aan gehad. Door het inzicht op bepaalde ingesleten patronen, kon ik ermee aan de slag en ze veranderen. Ik heb ontdekt dat ik helemaal niet zo onzeker hoef te zijn over wie ik ben. Want ik ben mezelf!

Marceline

Het voelde meteen vertrouwd en ik durfde mijn emoties te delen. Marianne gaf mij het gevoel gehoord te worden en de opdrachten voelden veilig en waren goed om te doen. Ik heb veel inzichten gekregen de afgelopen weken en sta op een andere manier in het leven.

Jeannette

Ik merk dat ik zelfverzekerder in het leven sta. Ik hoef het niet iedereen naar de zin te maken om gezien te worden. Ik mag kiezen voor mezelf en wat voor mij goed voelt. Ik kan er ook voor een ander zijn, zonder de problemen van een ander op te willen  lossen. Dank Marianne voor dit fijne traject.

Mariska

Trots op deze mooie reviews

Bakje koffie doen?

Een afspraak voor een bak koffie of een online gesprek is zo gemaakt.

Ongetiteld(1)_edited.jpg
bottom of page