top of page
Kopie van Familie opstelling.jpg

Familie opstelling

Binnen je gezin leer je je waarden en normen. Veel mensen hebben hierbij een belangrijke invloed, zoals je ouders of opvoeders, broers en zussen, en grootouders.

Zij dragen bij aan de patronen die je hebt ontwikkeld voor het omgaan met verschillende situaties.

Familieopstellingen helpen om inzicht te krijgen in deze (onbewuste) patronen en om balans te brengen in het familiesysteem.

Inzicht in familie opstellingen

Een familieopstelling biedt inzicht in waarom je dingen doet zoals je ze doet. Het kan helpen bij het begrijpen van problemen binnen relaties of hoe je omgaat met tegenslagen. De oorzaak hiervan kan in je familiesysteem liggen. Een familieopstelling is een waardevolle en effectieve methode om het onderbewuste zichtbaar te maken en aan je (psychische) klachten te werken.

Tijdens een opstelling krijg je antwoorden op de vraag wat je in het dagelijks leven (on)bewust beïnvloedt, waardoor je je niet goed voelt of je doelen niet bereikt. Je kijkt naar personen en gebeurtenissen binnen je familiesysteem die met elkaar verbonden zijn en invloed hebben op je verleden, heden en toekomst.

Aankomend Event:

Periode juni/juli

Doe mij een berichtje als je graag wilt deelnemen, we zijn nog een geschikte datum voor iedereen aan het onderzoeken.

Locatie: Meppel

Kosten:

Vraagsteller: € 145,-

Representant: € 45,-

(prijzen zijn incl. BTW, koffie/thee en lekkere versnaperingen)

Overige data voor 2024 !

Schrijf je nu vast in voor een van de volgende dagen:

- zaterdag 14 september

- vrijdag 29 november

Familieopstelling.jpg

Ik schrijf mij in, of wil graag meer informatie over de familie opstelling dagen!

Ik meld mij aan als:

Bedankt voor het inschrijven. Ik kijk er naar uit om jou te zien!

Familie opstellingen helpen bij:

Begeleiding Marianne Boerman

Ik ben jullie begeleider tijdens deze bijzondere dag. Als Nobco-gecertificeerd coach begeleid ik jullie door het proces en help ik je afstand te nemen van oude patronen. Samen verkennen we wat zich aandient in het 'wetende veld'. Door te observeren, te voelen en volledig betrokken te zijn, ondersteun ik je bij het verkrijgen van inzichten op vragen die al lange tijd onbeantwoord zijn!

Hoe werkt een familie opstelling?

Tijdens een familieopstelling verkennen we als groep de levensverhalen en vragen van de deelnemers. Hoewel de deelnemers vaak geen echte familie zijn, kiezen ze intuïtief representanten uit de groep voor henzelf, familieleden en andere relevante personen. Deze representanten ervaren gedachten en emoties van de mensen die ze vertegenwoordigen zodra ze opgesteld zijn in de ruimte. De begeleider vraagt de representanten naar hun ervaringen en gevoelens.

Tijdens de opstelling kunnen diepgaande emoties, problemen en spanningen naar boven komen, wat zowel voor de vraagsteller als voor de representanten intense inzichten kan opleveren. Het biedt waardevolle inzichten over persoonlijke vragen, thema's en onbewuste verbindingen.

Een familieopstelling biedt de mogelijkheid voor het onderbewuste om zich te manifesteren en kan leiden tot herstructurering van het systeem. Het laat zien welke rol iedereen in jouw leven speelt en hoe deze relaties je kunnen helpen om jezelf en je omgeving beter te begrijpen.

bottom of page