top of page
Marianne Boerman_Coach en trainer_edited

Workshops & Trainingen

Versterk de werksfeer met onze interactieve en praktijkgerichte programma's

Verbeter de teamdynamiek met workshops die zich richten op effectieve communicatie, feedback en conflictoplossing voor een betere werksfeer.

Praktische communicatie trainingen

'Stroop de mouwen op'! Geen theoretische gedoe maar direct toepasbaar en praktijkgericht leren!

Nieuwsgierig waarom je voor jezelf of je team een training zou moeten plannen? Dat is mijn eerste vraag tijdens onze kennismaking. Ik houd namelijk niet van omwegen. In de snelle wereld van trainingen zie ik mensen her en der deelnemen. Maar als je ze een maand later vraagt wat ze hebben toegepast, is het antwoord vaak: NIETS. Sommigen zien trainingsdagen als een leuk uitstapje van de dagelijkse sleur, anderen als een verplichting. Eerlijk gezegd, voor die laatste groep geef ik geen training. Ze missen de motivatie en erkennen de waarde niet van wat ze leren.
 

Dus, als mijn 'niet lullen, maar poetsen'-houding jou aanspreekt, ben ik de juiste trainer voor jou of je team. We combineren kleine brokjes theorie met interactieve oefeningen. Als coach zie ik wie een duwtje nodig heeft en wie een stap terug moet doen. Ik begrijp de groepsdynamiek en laat de oefeningen aansluiten bij jullie uitdagingen. Ik ben betrokken en eerlijk, maar ook confronterend waar nodig. Samen zetten we een echte verbeterslag binnen het team!

Herken je dat...

Er onderlinge conflicten, (on)zichtbaar, soms onderhuids, maar duidelijk voelbaar zijn

Teamleden zijn niet gemotiveerd en betrokken

Taken worden niet of niet tijdig afgerond

Vergaderingen nemen veel tijd in beslag, o.a. door terugkerende punten

Onderlinge communicatie tussen medewerkers/managers verloopt stroef

Opbouwende feedback geven en ontvangen vinden medewerkers lastig

Door onbekendheid met elkaars gedragsstijl ontstaat er frictie en mogelijk roddelgedrag

Er is (angst voor) een hoog ziekteverzuim

Jullie kunnen wel tools en handvaten gebruiken voor een verbetering in de onderlinge communicatie

Dan is dit unieke en op maat gemaakte programma perfect voor jou en jouw team! Interactief en praktisch bezig om daadwerkelijk stappen te zetten als team. 

training.jpg

Een uniek, pittig en waardevol traject

Ik ga gelijk eerlijk en duidelijk zijn. Ik geef geen trainingen van 1 dag. Ik ben wellicht niet de goedkoopste. Maar wat jij wel van mij mag verwachten? 

  • Ik kom vooraf langs voor korte interviews met (een deel) van de deelnemers. Zodat ik weet wat er speelt op de werkvloer.

  • Ik maak een offerte op maat, gericht op de doelstellingen die jij als manager of organisatie wilt behalen met de training.

  • Ik pak de deelnemers aan, ik daag ze uit, motiveer ze, laat ze zien waarom hun inzet belangrijk is, ik confronteer en enthousiasmeer. 

  • We gaan een intensieve, maar waardevolle aantal dagen tegemoet met elkaar, waarbij ik mij vanaf de eerste seconde tot de laatste inzet om jullie het best haalbare resultaat te laten behalen.

  • Na deze dagen is er even een korte periode rust. Waarna ik opnieuw op de werkvloer langs kom om te zien wat en hoe zaken zijn geïmplementeerd. Ik geef waar nodig gerichte tips, tools en adviezen aan de deelnemers. 

  • We sluiten dit traject af met een terugkomdag(en) na een korte periode. Zodat we nieuwe punten op kunnen pakken en oude punten nog extra aandacht kunnen geven. Dit alles om te borgen dat er daadwerkelijk een verandering zal plaatsvinden naar aanleiding van dit geweldige traject.


Ik zal alles op alles zetten, zodat jullie als team daadwerkelijk stappen gaan zetten. Een fantastisch traject, waarbij een ieder enthousiast, gemotiveerd, betrokken en vol ideeën naar huis vertrekt. Uitkijkend naar de volgende trainingsdag! Ook nieuwsgierig geworden wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaande knop, zodat wij gezamenlijk een bak koffie kunnen nuttigen en jullie uitdagingen en kansen kunnen bespreken.

handen

Jij wilt energie overhouden voor leuke dingen

Jij wilt weten wat jou gelukkig maakt

Na dit traject

Hangt er een prettige sfeer op de afdeling

Luisteren mensen naar elkaar

Zijn medewerkers betrokken en enthousiast, denken mee en ondersteunen het team

Durven mensen elkaar aan te spreken en feedback te geven

Worden conflicten opgepakt en verholpen

Worden deadlines gehaald door het helder hebben van de gezamenlijke doelstellingen

Nog niet voldoende overtuigd?

Hoe fijn is het wanneer jullie als team elkaar versterken en weten te ondersteunen. Dat jullie elkaar en het team naar een hoger niveau kunnen tillen. Het klinkt afgezaagd, maar alles valt of staat bij een goede communicatie. Zowel tussen de diverse lagen in de organisatie als tussen managers onderling. Er is zoveel moois te ontdekken en te bereiken, wanneer we gemotiveerd en betrokken zijn. De kansen liggen voor het oprapen. Pak jij deze kans? Wat heb jij te verliezen?  

Bakje koffie doen?

Een afspraak voor een bak koffie of een online gesprek is zo gemaakt.

Ongetiteld(1)_edited.jpg
bottom of page