top of page
Marianne Boerman_Coach en trainer_edited

Trainingen

Management en communicatie trainingen

Voor iedereen die interactief en met praktijkgerichte tools aan de slag wil.

Management- en communicatie training

'Niet lullen, maar poetsen' mentaliteit

Wat is jou reden om voor jezelf of jouw team een training in te gaan plannen? Dat zal mijn eerste vraag zijn bij een kennismaking. Ik wind er namelijk geen doekjes omheen. Ik zie om mij heen de trainingen aan alle kanten de deur uitvliegen. Wanneer je de deelnemers direct erna vraagt wat ze hebben geleerd, dan kunnen ze een behoorlijk aantal dingen opnoemen. Wanneer ik diezelfde mensen een maand later vraag wat zij daarvan daadwerkelijk hebben toegepast dan is dit eigenlijk in 99% van de gevallen, NIETS! Deelnemers zien een trainingsdag als een leuke afwisseling van de dagelijkse werkzaamheden, of sommigen zelfs als een verplicht 'moetje'. En ik ben gelijk eerlijk, voor deze laatste groep deelnemers kom ik geen training geven. Zij zijn niet gemotiveerd en zien geen toegevoegde waarde van hetgeen ze gaan trainen.

Kortom als jij aanslaat op mijn niet lullen, maar poetsen houding, dan ben ik de geschikte trainer voor jou of jouw team. Kleine stukjes theorie ondersteunen de interactieve oefeningen die we gezamenlijk doen. Vanuit mijn coachende functie zie ik welke deelnemers aangespoord mogen worden in de oefening en welke ik even een pas terug mag laten zetten. Ik onderzoek de dynamiek in de groep en weet de oefeningen aan te laten sluiten bij de problematiek waar jullie als team tegenaan lopen. Ik ben empathisch en betrokken, maar ook eerlijk en confronterend in de oefeningen. Ik help jullie naar een daadwerkelijke verbeterslag binnen het team!

Herkenbaar?

Er zijn onderlinge conflicten, onderhuids, maar voelbaar

Teamleden zijn niet gemotiveerd en betrokken

Taken worden niet of niet tijdig afgerond

Vergaderingen nemen veel tijd in beslag, o.a. door terugkerende punten

Onderlinge communicatie tussen medewerkers/managers verloopt stroef

Er is (angst voor) een hoog ziekteverzuim

Jullie kunnen wel tools en handvaten gebruiken voor een verbetering in de onderlinge communicatie

Dan is deze unieke en op maat gemaakte training perfect voor jou en jouw team! Interactief en praktisch bezig om daadwerkelijk stappen te zetten als team. 

training.jpg

Een uniek, pittig en waardevol traject

Ik ga gelijk eerlijk en duidelijk zijn. Ik geef geen trainingen van 1 dag. Ik ben wellicht niet de goedkoopste. Maar wat jij wel van mij mag verwachten? 

  • Ik kom vooraf langs voor korte interviews met (een deel) van de deelnemers. Zodat ik weet wat er speelt op de werkvloer.

  • Ik maak een offerte op maat, gericht op de doelstellingen die jij als manager of organisatie wilt behalen met de training.

  • Ik pak de deelnemers aan, ik daag ze uit, motiveer ze, laat ze zien waarom hun inzet belangrijk is, ik confronteer en enthousiasmeer. 

  • We gaan een intensieve, maar waardevolle aantal dagen tegemoet met elkaar, waarbij ik mij vanaf de eerste seconde tot de laatste inzet om jullie het best haalbare resultaat te laten behalen.

  • Na deze dagen is er even een korte periode rust. Waarna ik opnieuw op de werkvloer langs kom om te zien wat en hoe zaken zijn geïmplementeerd. Ik geef waar nodig gerichte tips, tools en adviezen aan de deelnemers. 

  • We sluiten dit traject af met een terugkomdag(en) na een korte periode. Zodat we nieuwe punten op kunnen pakken en oude punten nog extra aandacht kunnen geven. Dit alles om te borgen dat er daadwerkelijk een verandering zal plaatsvinden naar aanleiding van dit geweldige traject.


Ik zal alles op alles zetten, zodat jullie als team daadwerkelijk stappen gaan zetten. Een fantastisch traject, waarbij een ieder enthousiast, gemotiveerd, betrokken en vol ideeën naar huis vertrekt. Uitkijkend naar de volgende trainingsdag! Ook nieuwsgierig geworden wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaande knop, zodat wij gezamenlijk een bak koffie kunnen nuttigen en jullie uitdagingen en kansen kunnen bespreken.

handen

Jij wilt energie overhouden voor leuke dingen

Jij wilt weten wat jou gelukkig maakt

Na dit traject

Hangt er een prettige sfeer op de afdeling

Luisteren mensen naar elkaar

Zijn medewerkers betrokken en enthousiast, denken mee en ondersteunen het team

Durven mensen elkaar aan te spreken en feedback te geven

Worden conflicten opgepakt en verholpen

Worden deadlines gehaald door het helder hebben van de gezamenlijke doelstellingen

Nog niet voldoende overtuigd?

Hoe fijn is het wanneer jullie als team elkaar versterken en weten te ondersteunen. Dat jullie elkaar en het team naar een hoger niveau kunnen tillen. Het klinkt afgezaagd, maar alles valt of staat bij een goede communicatie. Zowel tussen de diverse lagen in de organisatie als tussen managers onderling. Er is zoveel moois te ontdekken en te bereiken, wanneer we gemotiveerd en betrokken zijn. De kansen liggen voor het oprapen. Pak jij deze kans? Wat heb jij te verliezen?  

Bakje koffie doen?

Een afspraak voor een bak koffie of een online gesprek is zo gemaakt.

Ongetiteld(1)_edited.jpg
bottom of page