top of page

Bewust kiezen voor jezelf

Masterclass
(op locatie, 1 dagdeel, max. 8 deelnemers)

Masterclass met handige tools, praktische oefeningen om te leren grenzen aan te geven, eigen keuzes te maken en vanuit positiviteit je 'drukke' dagen te plannen.

Marianne Boerman_Coach en trainer.jpg

Masterclass Bewust kiezen voor jezelf

Grenzen aan geven + goede werk/privé balans

Jij bent op zoek naar meer rust en balans. Jij wilt de regie hebben over je eigen leven. En weet dat het daarvoor nodig is, om keuzes te maken voor jezelf. Je weet dat je te snel ja zegt op die vraag van je collega, vriendin of je gezin. Jij regelt het wel en ach dat past ook nog wel even tussen deze activiteit en die door. Maar eigenlijk weet je dat dat betekent dat jouw eerste moment van even rustig zitten voor jezelf vanavond is als de kinderen op bed liggen. En nee wachten tot de kinderen groter zijn, er nieuwe mensen bij komen op je werk, of alle andere redenen die jij bedenkt waarom het straks wel gaat lukken, het werkt niet. 

De bijzaken zijn niet het probleem! Jouw aanpak is het probleem dat jij jezelf voorbij loopt, weinig energie over hebt aan het eind van de dag, of zelfs 's morgens al opstaat met de gedachte, mag ik weer naar bed. Het is tijd om aan de slag te gaan met jouw keuzes. Welke keuze wil jij daadwerkelijk maken?! Wanneer jij meer tijd en energie in jezelf steekt, zul je positiever zijn, energie overhouden om leuke dingen te ondernemen en ben jij in zijn totaal een leuker mens voor jezelf en anderen. Al die tijd dat jij dacht dat anderen willen dat jij voor ze rent en vliegt, het is verleden tijd, dat maakt ze niet gelukkig. Vraag het je partner of je vrienden maar eens. Ze willen dat jij gelukkig bent. En dat begint met tijd en aandacht voor jou. Jouw keuzes maken. Grenzen aangeven en zorgen voor een goede balans in jouw werk- en in jouw privé agenda. 

Herken jij jou hierin:

Jij staat altijd voor iedereen klaar.

Jij houdt alle ballen hoog (nog net).

Jij loopt op je tenen en bent snel geïrriteerd.

Jij wilt leven in plaats van geleefd worden.

Jij wilt (weer) energie steken in je relatie.

Jij wilt je grenzen aan kunnen geven.

Jij wilt voldoening halen uit elke dag / jaar

Jij wilt energie en balans ervaren.

Jij durft eerlijk en kritisch naar jezelf te kijken

Dan is deze masterclass bewust kiezen perfect voor jou! Geen afleiding van telefoon of mail, maar 1 dagdeel volledige focus op jouw persoonlijke ontwikkeling. Kom maar op met die rust,  de energie en het plezier met je gezin en plezier op je werk!

workshop-on-wall-background.jpg

In groepsverband praktisch aan de slag!

In deze masterclass gaan we vooral met oefeningen aan de slag. Oefeningen om je te laten voelen wat het effect is van Nee, zeggen. Hoe je dit kunt doen zonder dat dit op een ander vervelend overkomt, of dat de ander jou alsnog aftroeft. Je leert hoe jij zelfverzekerd Nee kunt zeggen. Waardoor jij meer tijd en energie overhoudt voor de belangrijke dingen op je werk of thuis. Jij bepaalt en het zijn jouw keuzes. 

Ik help je inzichten te geven in waarom jij de keuzes maakt, zoals jij dat doet, zonder daarbij de diepte op te zoeken in de groep. Op een leuke, speelse manier gaan we interactief aan de slag om jouw grenzen beter neer te zetten. Ik heb er zin in! Jij ook?

Rock Balancing_edited_edited.jpg

Jij wilt energie overhouden voor leuke dingen

Jij wilt weten wat jou gelukkig maakt

Na deze masterclass

Ken jij jouw eigen grenzen en bewaakt ze

Jij beheert jouw eigen tijd en hebt overzicht

Jij voelt je in balans, rustig en gelukkig

Heb jij jezelf weer opnieuw leren kennen

Jij maakt jouw eigen keuzes en voelt je daar zelfverzekerd over

Voel jij je als herboren. Jij hebt een belangrijke plek op deze wereld!

Waar wacht je nog op?

Hoe fijn is het als jij je zelfverzekerd voelt. Je eigen keuzes maakt en controle hebt over jou eigen tijd, zodat jij je energiek en gelukkig voelt. En dat in maar 1 dagdeel. Deze masterclass is niet online te boeken. 

Trots op deze mooie reviews

Marianne ik heb de gesprekken met jou heel prettig ervaren. Je wist altijd de juiste punten aan te raken. En ik gaf me volledig (durfde mijn kwetsbare kant te tonen). En dat doe ik niet zo gauw. Ik vind je heel goed en professioneel.

Willemien

De gesprekken met Marianne heb ik als prettig ervaren. Je hebt echt naar mij geluisterd. Je voelde goed aan wat wel en niet 'werkt' bij mij. De gesprekken hebben mij aan het denken gezet over mijzelf, mijn denken en mijn handelen. 

Christel

Marianne neemt de tijd en alle ruimte om te luisteren. Ze is oprecht geïnteresseerd in wie ik ben en hoe ze mij kan helpen. Bedankt voor het meedenken en de rake en soms confronterende vragen.

Marjon

Bakje koffie doen?

Een afspraak voor een bak koffie of een online gesprek is zo gemaakt.

Ongetiteld(1)_edited.jpg
bottom of page