top of page

Privacy Verklaring

Marianne Boerman kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Marianne. Marianne kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

·        Uw voor- en achternaam

·        Uw adresgegevens

·        Uw telefoonnummer

·        Uw e-mailadres

·        Uw IP-adres

 

WAAROM MARIANNE BOERMAN GEGEVENS NODIG HEEFT

Marianne Boerman verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Marianne Boerman uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit zakelijke dienstverlening.

 

HOE LANG MARIANNE BOERMAN GEGEVENS BEWAART

Marianne Boerman bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard als er geen overeenkomst met u tot stand komt.

 

DELEN MET ANDEREN

Marianne Boerman verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een opdracht.

 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website Marianne Boerman worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Marianne Boerman gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt

 

GOOGLE ANALYTICS

Marianne Boerman maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Marianne Boerman bij Google-zoekresultaatpagina’s zijn.

 

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Marianne Boerman te kunnen verstrekken en om haar informatie over de effectiviteit van de campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Marianne Boerman heeft hier geen invloed op.

Marianne Boerman heeft Google geen toestemming gegeven om via Marianne Boerman verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar mail@marianneboerman.nl . Marianne Boerman zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

BEVEILIGEN

Marianne Boerman neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Marianne Boerman maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

 

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Marianne Boerman verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Marianne Boerman op via mail@marianneboerman.nl.

www.marianneboerman.nl is een website van Marianne Boerman. 

bottom of page