top of page
Eendaagse knalsessie_edited_edited_edited.jpg

Eendaagse knalsessie

Bezem erdoor sessie

Van chaos, rennen en stress naar rust, overzicht en aandacht voor jezelf en anderen!

Eendaagse knalsessie

Rust & Balans in 1 dag!

Jij loopt al een tijdje met de gedachten om met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan. Jij merkt dat je jezelf in de weg zit. Je bent snel(ler) uit balans door iets wat er gebeurd en reageert emotioneler. De dagen gaan over in weken, alsof het aaneenschakeling van zelfde dagen en momenten zijn. Je hebt het gevoel dat je het overzicht en de controle over je eigen leven kwijt bent.

Jij wilt iemand om mee te sparren. Jij wilt alles kunnen zeggen, zonder dat er wordt geoordeeld. Je bent op zoek naar inzichten. Inzichten in jezelf, wie jij bent, waarom je reageert en handelt zoals je doet, zodat je hier iets mee kunt. Je wilt controle over je eigen gedachten in plaats van dat ze een loopje met je nemen.

Wat jij nodig hebt is iemand die jouw klankbord is om je te spiegelen. Die jou oprechte, confronterende vragen stelt, zodat jij inzichten krijgt. Inzichten die jou helpen om dichterbij jezelf te komen. Rust te ervaren en het gevoel te krijgen dat jij in controle bent over je eigen leven. Want als je dat gevoel hebt, dan kun je loslaten.

Herken jij jou hierin:

Jij wilt rust ervaren

Jij wilt energie overhouden voor leuke dingen

Jij wilt bewuste eigen keuzes maken

Jij wilt leven in plaats van geleefd worden

Jij wilt weten wat jou gelukkig maakt

Jij wilt voldoening halen uit elke dag / jaar

Jij bent een aanpakker en wilt in actie komen

Jij durft eerlijk en kritisch naar jezelf te kijken

Jij houdt wel van een uitdaging!

Dan is deze eendaagse knalsessie perfect voor jou! Geen afleiding van telefoon of mail, maar 1 dag volledige focus op jouw persoonlijke ontwikkeling. Deze dag staat volledig in het teken van jou!

Hiking in Forest_edited_edited.jpg

Een uniek, pittig en waardevol traject

Deze eendaagse sessie is niet voor mietjes! Ik val maar direct met de deur in huis. Je moet  houden van een uitdaging want dit is een pittig traject. We gaan gezamenlijk 1 hele dag snoeihard aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. We gaan samen op onderzoek wat jou tot nu toe belemmert in het zijn wie je het liefste wilt zijn. We gaan strakke doelen stellen, die we samen aan het eind van de dag hebben behaald. Ik ga jou uit je comfortzone trekken en je krijgt niet de kans om erin terug te stappen.

Het wordt een actieve dag, waarbij we veel gaan wandelen, op verschillende plekken, waarbij ik jou keer op keer blijf uitdagen en triggeren. Zodat jij voor eens en altijd af komt van jouw beperkende overtuigingen en ik help jou naar
zelfvertrouwen. Vandaag is die dag waarop jij meters gaat maken, enorm veel inzichten gaat krijgen, maar bovenal de kracht en verbondenheid met en in jezelf weer gaat voelen. Durf jij deze kans en uitdaging aan?! 

Meditation_edited_edited.jpg

Jij wilt energie overhouden voor leuke dingen

Jij wilt weten wat jou gelukkig maakt

Na dit traject

Ken jij jouw eigen grenzen en bewaakt ze

Ken jij jouw eigen grenzen en bewaakt ze

Jij voelt je in balans, rustig en gelukkig

Jij beheert jouw eigen tijd en hebt overzicht

Jij maakt jouw eigen keuzes en voelt je daar zelfverzekerd over

Voel jij je als herboren. Jij hebt een belangrijke plek op deze wereld!

Waar wacht je nog op?

Hoe fijn is het als jij je zelfverzekerd voelt. Je eigen keuzes maakt en controle hebt over jou eigen tijd. Zodat jij je energiek en gelukkig voelt. En dat in maar 1 hele dag (van 8.30-17.00 uur). Deze dag is niet online te boeken, omdat we dan niet het gewenste doel kunnen behalen. Als afstand een probleem is, dan gaan we samen kijken naar een tussenoplossing. Trek goede wandelschoenen aan, want we gaan wel wat meters afleggen! 

Marianne ik heb de gesprekken met jou heel prettig ervaren. Je wist altijd de juiste punten aan te raken. En ik gaf me volledig (durfde mijn kwetsbare kant te tonen). En dat doe ik niet zo gauw. Ik vind je heel goed en professioneel.

Willemien

De gesprekken met Marianne heb ik als prettig ervaren. Je hebt echt naar mij geluisterd. Je voelde goed aan wat wel en niet 'werkt' bij mij. De gesprekken hebben mij aan het denken gezet over mijzelf, mijn denken en mijn handelen. 

Christel

Marianne neemt de tijd en alle ruimte om te luisteren. Ze is oprecht geïnteresseerd in wie ik ben en hoe ze mij kan helpen. Bedankt voor het meedenken en de rake en soms confronterende vragen.

Marjon

Trots op deze mooie reviews

Bakje koffie doen?

Een afspraak voor een bak koffie of een online gesprek is zo gemaakt.

Ongetiteld(1)_edited.jpg
bottom of page