top of page
Leer mij kennen_Marianne Boerman_edited.png

Leer mij kennen

Ik inspireer jou om bewuste eigen keuzes te maken en dichtbij jezelf te zijn!

Inspirator voor jouw persoonlijke geluk

Ik help jou naar meer geluk, meer energie en een minder gejaagd en gestrest leven! 

Marianne, wie is dat?

Ik ben een energieke, positieve, zorgzame vrouw uit het mooie Meppel. Ik houd van volleyballen, piano spelen, motor rijden, wandelen aan het strand of in het bos, maar kan ook bank hangen met een leuke film of een goed boek. 

 

Al van jongs af aan stel ik vragen. Vragen uit nieuwsgierigheid naar de ander. Wie zijn zij, waarom doen zij dingen zoals zij ze doen en wat kan ik daar van leren. Rond mijn 30ste ontdekte ik, dat ik Hsp'er ben (Hoog Sensitief Persoon). Puzzelstukjes vielen op de plek. Mijn ouders zijn hardwerkende, rationele doeners, terwijl ik intuïtief ben. Dit zorgde als kind voor wederzijds onbegrip.

 

Thuis gold 'Niet zeuren, schouders eronder en doorgaan'. Dit leerde mij doorzettingsvermogen en dat een pro actieve houding je ver brengt. Ik wil(de) dat mijn ouders trots op mij waren. Als ik dit niet hoorde, dan nog een tandje harder, want misschien .... 

In de coaching tref ik, met name vrouwen, die voor iedereen hard rennen. Ze racen van hot naar her, in huis is alles aan kant en op het werk zetten ze het beste beentje voor. Herkenbaar?! Ik deed het ook. Zorgen voor iedereen omdat ik onbewust op zoek was naar erkenning en waardering. 

 

De afgelopen tien jaar heb ik lessen mogen leren in de diverse ontwikkeltrajecten die ik heb doorlopen. Zo heb ik coachtrajecten gevolgd, een NOBCO gecertificeerde opleiding tot Coach gedaan en intervisies gevolgd. In 2022 volg ik een NLP opleiding en ben ik DISC en drijfveren gecertificeerd. Mijn eigen persoonlijke ontwikkeling vind ik essentieel voor mijzelf en voor de coachee.

 

My Big Why (Simon Sinek):

Ik gun jou dat jij het geluk in jezelf mag (terug)vinden, zodat jij een mooier mens bent voor jezelf en ieder met wie jij in contact komt. Zodat jij rust en geluk ervaart en voldoening haalt uit elke dag.

Marianne_4_edited.jpg

~ Zoek jezelf niet in de ogen van een ander, maar kijk in je binnenste en bewonder wat je vindt! ~

Lees mijn verhalen

Bakje koffie doen?

Een afspraak voor een bak koffie of een online gesprek is zo gemaakt.

Ongetiteld(1)_edited.jpg
bottom of page