top of page

Persoonlijke ontwikkeling & groei

Na een traject van 3 maand voel jij je zelfverzekerd maakt eigen keuzes vanuit willen en voel je je gelukkig en rustig in en met jezelf!

Het feit dat je hier bent, geeft aan dat je net als ik op zoek bent naar manieren om meer betekenis en voldoening uit het leven te halen. En laten we eerlijk zijn, soms voelt het alsof we verdrinken in de hectiek van alledag, toch? Maar geloof me, ik heb ontdekt dat het nemen van tijd voor onszelf de sleutel is tot een gelukkiger gevoel in je leven.
 

Dus laten we samen die reis maken. Hier gaan we verder dan alleen maar 'tips en tricks'. We duiken dieper in de kern van wat jou drijft, wat je tegenhoudt en wat je nodig hebt om te groeien. En ook ik heb zelf mijn struggles gehad. Van twijfels en angsten tot grote uitdagingen die me bijna deden opgeven. Maar juist door die moeilijke momenten heb ik geleerd, gegroeid en ben ik sterker geworden.
 

Dus neem even een pauze, maak het jezelf comfortabel en laten we samen op weg gaan naar een leven dat niet alleen gevuld is met oppervlakkige verplichtingen, maar met positiviteit, betekenisvolle verbindingen en persoonlijke groei. Ik ben hier om je te begeleiden, te inspireren en te ondersteunen, om samen deze reis te maken. 

Persoonlijke ontwikkeling & groei

Leef met passie!

Van dromen naar daden. Van zelftwijfel naar zelfvertrouwen. Van angst en frustratie naar vervulling en authenticiteit.

Eendaagse knalsessie_edited_edited_edited.png

Herken jij jou hierin

Jij wilt rust ervaren

Jij wilt energie overhouden voor leuke dingen

Jij hebt behoefte aan begeleiding bij het omgaan met uitdagingen in je leven

Jij wilt leven in plaats van geleefd worden

Jij wilt weten wat jou gelukkig maakt

Jij wilt voldoening halen uit de dag

Jij bent gemotiveerd om de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw persoonlijke groei.

Jij durft eerlijk en kritisch naar jezelf te kijken

Dan is een (coach) traject perfect voor jou! In deze 3 maanden ben ik jouw spiegel en jouw klankbord, om jou te helpen naar zelfvertrouwen, geluk en je eigen authenticiteit!

p8z4zusk4ggw804s (3)_edited_edited.jpg

Een traject vanuit en voor jou

Dit programma staat volledig in het teken van jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. We beginnen met het verkennen van jouw identiteit, mogelijk verduidelijkt door een DISC competentie- en drijfverentest. Daarna onderzoeken we de oorsprong van jouw gedragspatronen en overtuigingen, inclusief een blik op jouw verleden. Niet om alles tot in detail te analyseren, maar om ervan te leren: om te begrijpen hoe het je ooit heeft geholpen en tegelijkertijd in te zien welke patronen je niet langer dienen. Dit traject biedt jou kansen - de kans om eerlijk tegen jezelf te zijn, om te groeien en te ontwikkelen. Het is een kans om de wereld te bekijken vanuit jouw authentieke zelf, zonder de last die het leven met zich mee heeft gebracht.

Gedurende dit traject zullen we sessie hebben op mijn kantoor of genieten van ontspannende wandelingen in de natuur. Afhankelijk van jouw behoeften zullen we werken met actieve en doelgerichte oefeningen, en krijg je huiswerkopdrachten die aansluiten bij jou als individu en waar je energie van krijgt. Geen ingewikkelde of zweverige zaken, maar praktische benaderingen die op maat zijn gemaakt voor jou. Durf je het aan om kennis te maken?

Emotieregulatie

Waardering/erkenning

Zelfvertrouwen

Piekeren / stress

Grenzen aangeven

Acceptatie

Controle loslaten

Werk-privé balans

Welk thema speelt voor jou?

Jij wilt energie overhouden voor leuke dingen

Jij wilt weten wat jou gelukkig maakt

Na dit traject

Ken jij jouw eigen grenzen en bewaakt ze

Jij reguleert en accepteert jouw emoties, waardoor innerlijk

Jij maakt jouw eigen keuzes en voelt je daar zelfverzekerd over

Jij beheert jouw eigen tijd en hebt overzicht

Jij voelt je in balans, rustig en gelukkig

Jij vindt balans tussen werk en privé, waardoor je voldoening haalt uit de dag

Zet jij de eerste stap in jouw eigen persoonlijke groei en ontwikkeling?!

Waar wacht je nog op?

Hoe geweldig zou het zijn als je vol zelfvertrouwen bent, jouw eigen beslissingen neemt en de controle hebt over jouw eigen tijd? Dit alles zodat je je energiek en gelukkig voelt, en dat binnen een relatief korte periode.

Als je in (de buurt van) Meppel woont, kunnen we elkaar persoonlijk ontmoeten op mijn kantoor, of we kunnen samen wandelen in een van de prachtige natuurgebieden hier in de buurt. Als afstand een uitdaging vormt, kunnen we ook ergens halverwege afspreken of een online ontmoeting regelen. De keuze is aan jou.

Ik heb de coaching van Marianne als zeer prettig ervaren en heb er erg veel aan gehad. Door het inzicht op bepaalde ingesleten patronen, kon ik deze aanpakken en ze veranderen. Ik heb ontdekt dat ik niet onzeker hoef te zijn over wie ik ben. Want ik ben mezelf!

Marceline

Het voelde meteen vertrouwd en ik durfde mijn emoties te delen. Marianne gaf mij het gevoel gehoord te worden en de opdrachten voelden veilig en waren goed om te doen. Ik heb veel inzichten gekregen de afgelopen weken en sta op een andere manier in het leven.

Jeannette

Ik merk dat ik zelfverzekerder in het leven sta. Ik hoef het niet iedereen naar de zin te maken om gezien te worden. Ik mag kiezen voor mezelf en wat goed voelt. Ik kan er voor een ander zijn, zonder de problemen van een ander op te lossen. Dank Marianne voor dit fijne traject.

Mariska

Trots op deze mooie reviews

Gratis klikgesprek

Ik begrijp dat het spannend kan zijn om de stap naar coaching te zetten, maar we kunnen dit samen doen. Veel vrouwen aarzelen vanwege verschillende redenen, zoals tijdgebrek, financiële zorgen, schaamte en twijfels over de effectiviteit.

Door een gratis klikgesprek met mij in te plannen, geef je jezelf de kans om mij te leren kennen en je zorgen te delen. Samen kunnen we jouw doel helder krijgen. Ik ben hier om naar je te luisteren, je te begeleiden en je te helpen groeien. Laten we samen die eerste stap zetten.

Ongetiteld(1)_edited.jpg
bottom of page