top of page

Life Coach
Mindset Coach

~Bij deze Personal Trainer ontwikkel je geen sixpack, maar ontwikkel je jouw mentale spieren!~

Ik help jou om jouw grenzen te ontdekken. Zodat jij weet wat jij wilt en bewust eigen keuzes maakt. Dit levert jou voldoening, rust en energie op! 

Marianne Boerman1_edited_edited.png

Ik ben jouw Personal Trainer: je motivator die jou, spiegelt, inspireert, coacht en begeleidt naar acceptatie, voldoening en innerlijke rust.

Wat wil jij?

Je wilt je vol energie voelen, 'controle' hebben over je emoties en de dag afsluiten met een voldaan gevoel! Maar op dit moment besteed je je tijd aan alles draaiende houden, de tijd vliegt weg er blijft geen energie over voor jouw eigen tijd!

Jij voelt diep vanbinnen de signalen van je lichaam: de vermoeidheid die zich opstapelt, die onrustige gedachten en dat lontje dat wel héél kort wordt. Toch veeg je de signalen van tafel met: "Mijn (rustigere) tijd komt nog wel, toch?"

Je verlangt naar het ontsnappen van het eindeloze gedoe, de verplichtingen en de constante race tegen de klok. Je rent en regelt alles, tot je energie volledig op is. Blijf je volhouden dat alles goed gaat, terwijl je diep vanbinnen weet dat dat niet klopt? Jij verdient een liefdevolle, maar kritische schop onder je kont.

Neem je wel eens de tijd om na te denken over je eigen verlangens? Je hoeft niet altijd alles alleen te dragen, zelfs als je er altijd voor anderen bent. Laat anderen je bijstaan, zoals jij altijd voor hen klaarstaat. Geef jezelf dat cadeau. Het is tijd om goed voor jezelf te zorgen, met dezelfde liefde en steun die je aan anderen geeft. 

Wat je nodig hebt, is iemand die begrijpt dat jouw tijd kostbaar is en die zorgt dat je die tijd niet verspilt. Een professional die jou een empathisch, luisterend oor biedt, die je aanmoedigt om te reflecteren en het beste in jezelf naar boven te halen.

Jij verlangt naar de vrijheid om je eigen keuzes te maken, zodat je elke dag vol energie, voldoening, erkenning en zelfvertrouwen kunt afsluiten. Ik help je ontdekken dat acceptatie de sleutel is, waardoor alles er mag zijn en je meer kunt genieten van wat het leven te bieden heeft.

Mijn klanten vertellen me dat mijn coaching betrokken, oprecht, direct en kwetsbaar is. Ik ben er om je een spiegel voor te houden en kritische vragen te stellen, altijd vanuit een warme en betrokken benadering. Mijn doel is om jou te ondersteunen, zodat jij jouw doelen bereikt en de veranderingen in je leven maakt die je wenst.

Mijn aanbod

 

Hoe ik mijn persoonlijke begeleiding inzet om jou in je kracht te zetten, zodat je positieve veranderingen in zowel lichaam als geest ervaart. Je leeft maar één keer, dus LEEF VOLUIT!

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden om te zien of er nog meer in zit!

~ Loesje ~

p8z4zusk4ggw804s (3)_edited_edited.jpg

Over Marianne

 Ik nodig je uit, op een liefdevolle, eerlijke en soms confronterende manier, om uit je vaste denkpatronen te stappen. Het is mijn doel om je te ondersteunen bij het verkennen en ontdekken van wie je werkelijk wilt zijn.

 

Samen gaan we op zoek naar begrip en vertrouwen in jezelf, zodat je de controle kunt loslaten. Wanneer je stevig in je kracht staat, durf je te vertrouwen op je intuïtie, want die kent de weg. Ik sta klaar om je te begeleiden op dit pad van zelfontdekking en groei.  

Marianne_4_edited_edited.jpg

Nienke

Marianne heeft een goed luisterend oor. Ze wist mijn woorden te filteren en gerichte en confronterende vragen te stellen. Marianne oordeelt niet, daardoor had ik het gevoel dat alles gezegd mocht worden. Dankbaar voor het resultaat.

~ Ontsnap uit de ratrace en omarm je eigen pad. Laat je in de zoektocht naar persoonlijk geluk leiden door je intuïtie,  los van externe verwachtingen. Ontdek de kracht van zelfliefde en authentiek zijn en vind rust in de eenvoud van wie je echt bent!  ~

 

 

 

 

 

 

Ik begeleid al geruime tijd mannen en vrouwen, die zichzelf voorbij lopen. Zij die de lat hoog leggen, perfectionistisch zijn, moeilijk grenzen aangeven en zorgzaam en dienstbaar zijn. Ik ben die coach die jou de spiegel voor houdt. Ik werk intuïtief, maar met als doel dat jij mogelijk een van de volgende resultaten gaat bereiken:

 1. Zelfinzicht: Je ontdekt waar je gedragspatronen vandaan komen en begrijpt hoe ze jou beïnvloeden.

 2. Grenzen stellen: Je leert effectief 'nee' zeggen en prioriteiten stellen, zonder dat knagende schuldgevoel.

 3. Zelfliefde en zelfzorg: Dagelijkse momenten voor jezelf worden een bron van duurzame energie.

 4. Perfectionisme loslaten: Je omarmt realistische doelen en waardeert je imperfecties.

 5. Zelfvertrouwen en eigenwaarde: Door kleine successen te vieren, bouw je stap voor stap aan je zelfvertrouwen.

 6. Coping-mechanismen: Je leert gezonde manieren om stress aan te pakken, waardoor je veerkracht groeit.

 7. Positieve relaties: Een betere relatie met jezelf vertaalt zich in positieve veranderingen in de banden met anderen.

 8. Energieherstel: Dankzij bewuste zelfzorg win je energie terug en voorkom je dat je jezelf uitput.

 9. Carrière en doelen: Je herdefinieert professionele doelen en vindt een betere balans tussen werk en persoonlijk leven.

 10. Zelfacceptatie: Je omarmt je eigen waarde en verwelkomt persoonlijke groei als een natuurlijk proces.

Het resultaat!

Wat je van mij kunt verwachten

 

 

 

 

 

Hieronder volgt een overzicht van de  fasen van het coachtraject, met de nadruk op een gemiddelde duur van drie maanden, met tweewekelijkse afspraken en beginnend met een klik-gesprek.

 

Kennismakingsgesprek:

 • We hebben een kort 'klik-gesprek' om te zien of we op één lijn zitten. We bespreken jouw doelen en mijn aanpak als coach.

Intake en Doelstellingen:

 • We stellen samen concrete doelen op, gebaseerd op jouw situatie. Dit worden onze leidende principes.

Coachingsplan in Actie:

 • Elke twee weken ontmoeten we elkaar om aan die doelen te werken. Ik geef feedback en we integreren eventuele oefeningen voor praktische toepassing.

Reflectie en Evaluatie:

 • Na een paar sessies evalueren we de voortgang en finetunen indien nodig. Het is een korte pitstop om te checken of alles op koers ligt.

Tussentijdse Oefeningen en Opdrachten:

 • Wellicht krijg je wat huiswerk, kleine opdrachten om de theorie in praktijk te brengen.

Afsluiting en Terugblik:

 • Aan het einde blikken we samen terug op behaalde resultaten en bepalen de volgende stappen.

Nazorg en Follow-up:

 • Ook na het traject ben ik beschikbaar voor vragen. Een soort onderhoud, om het geleerde ook toe te passen.

Kortom, het is  een persoonlijke reis waarin we samenwerken om het beste resultaat voor jou eruit te halen.

Zo ziet een coachtraject er uit

Ongetiteld.png

Bakje koffie doen?

Stuur een bericht voor meer informatie of een vrijblijvend klik gesprek. Alles kan en mag. Niets moet!

Ik begrijp als geen ander dat de klok en jouw agenda de dag bepaald. En dat jij wellicht 1 van deze 1001 redenen hebt waarom je geen contact opneemt.

Heb je jezelf de vraag gesteld wat het je gaat opleveren wanneer je de stoute schoenen aantrekt en contact opneemt?

Wat zou jij zeggen tegen je partner, kinderen, familie etc. wanneer ze aangeven dat ze overwegen om contact op te nemen met een coach?! Wacht niet langer en zet die eerste stap!

bottom of page