top of page

Life Coach
Mindset Coach

Ik help jou om te ontdekken wat jij wilt, zodat jij vanuit willen je eigen bewuste keuzes maakt. Dit levert jou meer rust, geluk en energie op! 

Marianne Boerman1_edited_edited.png

Ik ben Marianne Boerman, inspirator voor jouw persoonlijke geluk.

Wat wil jij?

Jij ervaart op dit moment dat de tijd tussen je vingers door glipt. Jij wilt je energiek en gelukkig voelen. De dag afsluiten met een voldaan gevoel!

Jij herkent de signalen van je lijf, vermoeid zijn, onrustige gedachten, je ongelukkig voelen en een kort lontje. Maar jij wuift ze weg. 'Als het vakantie is dan laad ik wel op.' 'Als de kinderen groot zijn dan ...'

Jij wilt weg van het gedoe, gezeur, de verplichtingen én jouw strijd met de klok. Rennen, plannen en organiseren dat kun jij als de beste. Maar blijf jij rennen tot je energie op is? Blijf jij zeggen: 'het goed gaat', terwijl je dat niet voelt? Jij verdient een liefdevolle schop onder je kont.  

Kun jij ook stil staan? Stilstaan bij wat jij wilt. Want waar wordt jij gelukkig van? Tijd om je te realiseren dat jij, net als vele anderen, het niet altijd alleen kunt en hoeft te doen. Sta anderen toe om jou soms te helpen!

Waar begin je? Want jij wilt jouw kostbare tijd niet verdoen. Jij wilt een professional. Een luisterend oor. Iemand die jou uitdaagt om het beste uit jezelf te halen. Jij wilt je eigen keuzes maken zodat jij energie overhoudt om te genieten van je gezin, je werk en van elke nieuwe dag.

Image by Heidi Fin

Groep van max 8

1 dagdeel

Image by Jason Goodman

In-company 

Individueel

Ontdek hier hoe ik jou kan helpen

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden om te zien of er nog meer in zit!

~ Loesje ~

p8z4zusk4ggw804s (3)_edited_edited.jpg

Over Marianne

 Ik daag jou uit, op een liefdevolle, eerlijke en (soms) confronterende wijze, om te ervaren, te voelen en te ontdekken wat diep van binnen bij jou schuilt. Ik help jou om vanuit vertrouwen de controle los te laten. Ik help jou overzicht te creëren door bewuste keuzes te maken. Want jij mag jij zijn!

Marianne_4_edited_edited.jpg

Marianne heeft een goed luisterend oor. Ze wist mijn woorden te filteren en  gerichte en confronterende vragen te stellen. Marianne oordeelt niet, daardoor had ik het gevoel dat alles gezegd mocht worden. Dankbaar voor het resultaat.

Nienke

Marianne heeft mij geholpen bewust te worden hoe en welke keuzes ik maak in het leven. Ze neemt de tijd om te luisteren met oprechte interesse. Ik ben erg blij met de fijne gesprekken. Ik gun iedereen zo'n mooi traject samen met Marianne. 

Maaike

Ik kwam bij Marianne omdat ik behoefte had aan rust en overzicht. Het voelde direct vertrouwd en veilig. Marianne heeft mij inzichten en tips gegeven. Ik raad Marianne aan, omdat ze toegankelijk en open is die de gevoelige snaar weet te raken.

Melissa

Trots op deze mooie reviews

~ Stap uit de dagelijkse ratrace. Schenk jezelf een gelukkig, aandachtig en liefdevol leven! Je bent het waard! ~

Het resultaat!

Wat jij van mij kunt verwachten

Zo ziet een coachtraject er uit

Ik begeleid al lange tijd mensen, met name vrouwen, die zichzelf voorbij lopen. Vrouwen die de lat hoog leggen, perfectionistisch zijn, moeilijk grenzen aangeven en enorm zorgzaam en dienstbaar zijn. 

Ik houd jou de spiegel voor en vraag jou: 'Wie zie jij?' Ik luister, filter wat jij zegt en stel rake vragen om jou vanuit je hoofd naar je gevoel te helpen. Dan stel ik jou de vraag: 'Wie wil jij zien in de spiegel?' Ik werk intuïtief, met een duidelijk doel. Er is ruimte voor alle gedachten en gevoelens die essentieel zijn voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb in in de afgelopen jaren mensen geholpen om: 

- Bewust keuzes te maken;

- Rust te ervaren ook met veel to-do's; 

- Bewuste eigen tijd te creëren;

- Energie krijgen en genieten van sport;

- Vanuit liefde te kijken naar de relatie met anderen en jezelf;

- Voldoening te halen uit de dag en je werk.

Het kennismakingsgesprek is doorslaggevend. Is er de 'klik', welke essentieel is voor het gevoel van veiligheid. En ben jij 'committed'? Ik start alleen wanneer jij dit traject wilt, vanuit en voor jezelf!

Het persoonlijk geluk traject bestaat uit 6 sessies. De gesprekken vinden 1 keer per 2 weken plaats. Gemiddeld duurt een traject ongeveer 3 maanden. In de tussenliggende tijd ben ik altijd telefonisch of via mail bereikbaar voor vragen. 

Elk traject is uniek en wordt afgestemd op jou, jouw hulpvraag en jouw doel. Afhankelijk daarvan onderzoek en ervaar ik welke methodes passen en bijdragen bij het bereiken van jouw doel.

Methodes welke ik regelmatig inzet tijdens sessies zijn NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Systemisch werk (familie opstellingen of organisatie opstellingen), DISC & Drijfveren en Mindfulness. Zo buig jij jouw oude patronen en gedachten om naar positieve, helpende gedachten en gevoelens.

Ongetiteld.png

Bakje koffie doen?

Laten we even bellen!

Ik begrijp als geen ander dat de klok en jouw agenda de dag bepaald. Laten we bellen, zodat jij zeker weet dat ik jouw kostbare tijd niet verdoe.  

Op deze ongedwongen manier kun jij mijn stem horen. Je kunt voelen of jij een 'klik' ervaart en vragen stellen om een beeld te krijgen.

Tijdens een gratis koffiemoment, kan jij vervolgens ondervinden wat ik voor jou kan betekenen met mijn eigen wijze en unieke aanpak.

Ontvang tips hoe jij jouw dagen zo kunt indelen, om tijd en energie over te houden voor dat waar jij gelukkig van wordt.

+ oefeningen en praktische werkbladen die daarbij gaan helpen!

Bedankt voor jouw inschrijving! Vanaf nu ontvang jij regelmatig tips & adviezen om weer grip te krijgen op jouw eigen tijd.

bottom of page