top of page

Ik help jou om (weer) gelukkig met jezelf te zijn!

Happy, energiek, levenslustig en ontspannen.

Ontdek hier hoe ik jou kan helpen

1 op 1

6 sessies

Groep van max 8

1 dagdeel

In-company of

Individueel

Ik help jou (weer) gelukkig te zijn met jezelf!

Veel vrouwen die zoeken naar een coach zijn het overzicht en het gevoel van controle kwijt. Zij zoeken iemand die hen helpt om de koers opnieuw te bepalen.

Voor mijn begeleiding heb ik geen vast omlijnd plan. Ik werk intuïtief en pas methodes en technieken toe die passen bij jou en bij jouw vraag. Met mijn rugzak vol met bagage help ik jou naar meer rust, balans, geluk en een manier om controle los te kunnen laten. 

Samen op weg om jou te laten groeien.

Om te groeien moet je weten wat jij daarvoor nodig hebt. We bepalen samen jouw ontwikkel doel. Ik help jou inzicht te krijgen in wat jou drijft, wat jou raakt en waarom jij omgaat met situaties zoals alleen jij dat kan. Iedereen neemt zijn eigen persoonlijkheid, zijn competenties en drijfveren mee in de persoon die die is. Wie ben jij? Wat heb jij nodig? Hoe kun jij dat bereiken?

Ik ben jouw reisgids, jouw sparringpartner en luisterend oor.

Ik help jou overzicht te creëren, hobbels te overwinnen, zodat jij vanaf nu jouw eigen principes kunt volgen. Niet langer keuzes voor anderen te maken, maar doen waar jij goed in bent. Vanuit jouw kracht, vanuit jouw zachtheid en liefde, zonder daarbij jezelf voorbij te lopen.

Door achter je te laten wat je niet meer helpt
creëer je ruimte om te vinden wat jou gelukkig maakt!

Bakje koffie doen?

Een afspraak voor een bak koffie of een online gesprek is zo gemaakt.

Ongetiteld(1)_edited.jpg
bottom of page